skip to Main Content

BE HA VE je americana blues sekstet iz Zagreba kojeg čine: Krešo Randić, Miro Bjelajac, Zoran Haraminčić – Hara, Davor Bunčić – Buna, Hrvoje Šolić, Milivoj Štimac

2013. Tri pjesme sastava BE HA VE izlaze na albumu BLUES FOR YOU – TRIBUTE TO DRAŽEN BUHIN, BUHA u izdanju CROATIA RECORDS / SPONA.

2014. – Album je nagrađen s dvije Porin nagrade na 21. natjecanju Porin u kategorijama “Najbolji album blues glazbe” i “Najbolji album s raznim izvođačima”.

2017. izlazi album “One of these days” u izdanju Spona. Album je nagrađen na “14. Fender Mega Muzika Awards” nagradom za poseban doprinos Hrvatskoj blues sceni.

2021. izlazi album “Our Songs” u izdanju Spona

BE HA VE web stranica

BE HA VE Facebook stranica

Instagram

Twitter

BE HA VE su 2012. osnovali Davor Bunčić – Buna, Vedran Žanko i Zoran Haraminčić – Hara, i nazvali ga prema inicijalima Buna, Hara i Vedran. Priključuju im se Miro Bjelajac na basu i Robert Jurčec – Muha na bubnjevima, koji je stradao u ljeto 2020. u prometnoj nesreći. Vedran odlazi iz benda i dolazi Hrvoje Šolić. Bendu se priključuje Milivoj Štimac na klavijaturama i Krešo Randić na bubnjevima.

 

Back To Top
Search