• darkblurbg
  Croatian Blues Challenge

  12th CROATIAN BLUES CHALLENGE
  30-31.10.2020. Hard Place, Zagreb

 • darkblurbg
  Zagreb International Blues Festival

  10th Zagreb International Blues Festival
  5.04. - 14.4.2019.

 • darkblurbg
  The Blues Foundation

  The Blues Foundation je neprofitna organizacija
  sa sjedištem u Memphisu

4th International Blues Camp

slika

4.MEĐUNARODNI BLUES CAMP
Potaknuti ljepotom i jedinstvenošću naše Županije, prekrasnog okruženja i neposredne blizine Parka prirode Lonjsko Polje , povijesti i kulture naših gradova , u poprock školi smo se odlučili organizirati internacionalni rock & blues kamp upravo u Parku prirode Lonjsko polje u Eko Etno-Selo-Strug.
Eminentni mentori, poznati glazbenici-umjetnici, predavači najprestižnijih muzičkih obrazovnih ustanova ove vrste glazbe u Hrvatskoj i svijetu dat će veliki doprinos ovom projektu, kao i učešće polaznika iz regija i država europske unije .
Uključivanjem inozemnih mentora i polaznika u rad campa, sukladno je programu integracije i edukacije mladih iz regije i država europske unije.
Internacionalni rock & blues kamp osim što će biti edukativan, biti će nadasve poseban i jedinstven ne samo u Hrvatskoj nego i u Europi. Održava se u netaknutoj prirodi , u „srcu“ Parka prirode LONJSKO POLJE
Prisustvo poznatih, domaćih i stranih rock zvijezda (legendi) u Eko etno selu Strug privući će veliko medijsko zanimanje televizijskih i radijskih kuća, pisanih medija itd. Na ovakav način stvaramo jednu novu turističku ponudu cijele naše Županije, spojili bi ekološki, seoski i gospodarstveni turizam sa rock'n' rolom & bluesom.
Kamp se održava svake godine u srpnju ili kolovozu, , ovogodišnji edukatori najbolji su rock & blues muzičari Hrvatske i susjednih država.


izvor: https://www.facebook.com/Me%C4%91unarodni-BLUES-KAMP-EKO-ETNO-SELO-Strug-Lonjsko-polje-401707586677564/